Tarhapäivä

Tarhapäivä

By Eve Hietamies

 • Release Date : 2012-03-12
 • Genre : Fiction & Literature
 • FIle Size : 1.20 MB
Score: 4.5
4.5
From 21 Ratings

Description

Tarhapäivä Terttu alkoi itkeä. – Se on poikien lääkettä. Mä haluan tyttöjen lääkettä. 

Antti ja Paavo Pasasen pienperheen elämä on uomissaan. Tarhapäivä seuraa toistaan: kalapuikkoja, kurahousuja, muovihirviöitä ja viisivuotiaan Paavon pohdintoja Suomen krokotiilikannasta. Kun oikein halutaan bilettää, mennään autopesulan kautta hampurilaiselle.

Sitten Terttu-tytöstä tulee Pasasen perheen tilapäisjäsen, ja Antti on aivan uusien haasteiden edessä. Mitä eroa on mekolla ja tunikalla? Milloin pidetään pörröpampuloita? Ja millä itkevää tyttölasta lohdutetaan, jos ei hirviötaisteluista keskustelemalla?

Yösyöttö-romaanista tutut Pasasen pojat saavat huomata, että pinkkiä ja kimallusta rakastava prinsessa on tyrannosaurustakin eksoottisempi otus.

”Eve Hietamies on noussut rohkeaksi Ja rehelliseksi ikäpolvensa tulkiksi. Hän puhuu asioista niiden oikeilla nimillä.” – Etelä-Suomen Sanomat

Reviews

 • Hauskaa arkianarkiaa

  5
  By Repekka
  Loistavaa kuvausta lapsiperhe arjen kaaoksesta, iloista, epävarmuudesta. Hienoa ja mielenkiintoista kerrontaa myös tavallisista asioista. Voin suositella!
 • Loistava

  5
  By Mies 45 v
  Loistava jatko yösyötölle jonka 45 vuotias mies ahmi kahdessa päivässä. Varauksellisen alun jälkeen huomasinkin että naiskirjailijalla on "munat". Vaikka tapa kirjoittaa oli tässä ja yösyötössä samat niin vielä ei alkanut puuduttaa missään vaiheessa. Suosittelen kaikille!!

keyboard_arrow_up